Vacatures

 

Arts Infectieziektebestrijding
Het cluster Infectieziektebestrijding zoekt tijdelijk voor 4 maanden (met mogelijkheid tot verlenging), zo spoedig mogelijk, een enthousiaste en collegiale Arts IZB voor 24 uur per week. Standplaats is Haarlem. Enthousiast geworden? Mail je brief en CV vóór 30 juni naar vacatures@vrk.nl

 

Verpleegkundig Centralist

Het Meld- Informatie- en Coördinatiecentrum Kennemerland (MICK) is een samenwerkingsverband tussen Veiligheidsregio Kennemerland en Politie Kennemerland. De meldkamers van Ambulance, Brandweer, Politie en het Service Centrum van de Politie zijn hier ondergebracht. Het MICK is op zoek naar een teamgerichte en enthousiaste Verpleegkundig Centralist locatie Haarlem. Enthousiast geworden? Mail je biref en CV vóór 3 juli 2017 naar vacatures@vrk.nl

 

 

 

 

 

 

 

Stage bij de Veiligheidsregio Kennemerland
De Veiligheidsregio Kennemerland (VRK) laat studenten graag kennismaken met het veelzijdige werk van deze regionale organisatie. Dit kan door een praktische stage bij één of meer van onze organisatieonderdelen. De VRK heeft echter afspraken gemaakt met een aantal opleidingsinstituten, voornamelijk in de regio, waarbij de stageplaatsen in principe al vast staan.  Hierdoor is het niet mogelijk om open stage aanvragen in behandeling te nemen. Deze worden dan ook met een standaardantwoord via de mail afgewezen.

 

Externe inhuur

Externe inhuur verloopt via www.vrkhuurtin.nl. Dit is een virtuele marktplaats voor inhuur van tijdelijke arbeidskrachten en het uitzetten van opdrachten voor resultaatgerichte adviesdiensten voor Veiligheidsregio Kennemerland en de onderdelen GGD Kennemerland en Brandweer Kennemerland.

Leveranciers en ZZP’ers die zijn geregistreerd op de marktplaats ontvangen alle aanvragen binnen de door hen opgegeven vakgebieden en kunnen hierop een aanbieding plaatsen. Bent u als leverancier of ZZP’er nog niet ingeschreven, registreer u dan op www.VRKhuurtin.nl.